Gezellige familie- of gezinsshoot in Den Haag en omstreken boek je bij ons!

Vanaf 3 personen
1 a 1,5 uur
binnen- of buitenlocatie
Vanaf 3 personen
1 a 1,5 uur
Binnen- of buitenlocatie

Ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeau voor jezelf, je familie of je gezin? Of wil je gewoon een gezellige dag hebben met je naasten? Dan is een fotoshoot bij Studio Say Goodie iets voor jou. Bij ons kun je met zoveel personen komen als je wilt, er is geen limiet. Je kunt foto’s laten maken met subgroepjes, de hele familie of het hele gezin, of allemaal alleen. Het mag en kan allemaal. Je krijgt schitterende foto’s die je als mooie herinnering kunt koesteren of aan iemand kunt schenken. Tijdens de shoot zorgen we voor een gezellige en relaxte sfeer. We passen de foto opstellingen aan op jullie voorkeuren en smaak. Dat kan geposeerd zijn of juist hele spontane foto’s. Het gaat erom dat jullie je op je gemak voelen en genieten. We kunnen de fotoshoot doen op verschillende locaties in Den Haag en omstreken, zoals de duinen, het strand, mooie parken of bloementuinen. Liever een binnenshoot? We kunnen een studio opbouwen in onze eigen ruimte voor studioshoots. In verschillende seizoenen krijg je ook verschillende sferen. Neem contact op met ons en boek jouw fotoshoot. Je zult er geen spijt van krijgen!


Lees verder over onze werkwijze

Werkwijze voor en tijdens de familie- of gezinsshoot

– Gemiddeld zijn we met een shoot ongeveer 1 uur bezig. We zorgen altijd dat we de foto’s hebben die jullie zoeken. Dus als de kinderen even niet meewerken, zelfs niet na onze gekke gezichten en vreselijke dansjes, dan zorgen we er op een andere manier voor dat we toch de foto’s hebben die we willen.
– Er is een mogelijkheid om tussendoor een kledingwissel te doen. Op een buitenlocatie is dit soms iets moeilijker aangezien we daar geen kleedruimte hebben. Denk dan vooral aan verschillende laagjes kleding waardoor je een laagje uit kan doen en een andere setje kleding hiermee creëert.

Werkwijze na de shoot:

Binnen enkele dagen ontvang je de eerste preview van alle foto’s in een persoonlijke online galerij. Daarin kun je zelf de foto’s uitkiezen die jullie graag willen hebben. Daarna worden de foto’s nog bewerkt en krijgen jullie de foto’s binnen 4 weken digitaal in groot formaat opgestuurd. Je kunt ze daarna gebruiken om af te drukken, te delen op social media etc. 

WhatsApp met ons
1
Hey 👋
Kunnen we je helpen?