Op zoek naar spontane portretfoto’s? Dan ben je bij Studio Say Goodie in Den Haag en omstreken aan het juiste adres! 

Ongeveer 45 minuten
binnen- of buitenlocatie
Ongeveer 45 minuten
Binnen- of buitenlocatie

Hoe leuk zou het zijn om jezelf te laten fotograferen op een manier die echt bij je past? Dan ben je bij Studio Say Goodie aan het juiste adres! Wij maken portretfoto’s voor allerlei doeleinden, zoals social media, je cv of gewoon voor jezelf. Je kunt zelf bepalen waar je de foto’s wilt laten maken: buiten, binnen of in onze studio, waar we een uitstekende belichting hebben. Wij zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt, maken een gezellig babbeltje en creëren mooie composities met accessoires die je leuk vindt. Na de shoot bewerken we de foto’s en kunnen we eventueel werken met bijvoorbeeld sfeervolle lichtoverlopen of mooie zwart/wit foto’s. Daarna sturen we ze naar je toe. Zo krijg je een unieke en persoonlijke weergave van jezelf op stilstaand beeld. Reserveer nu je portretshoot bij Studio Say Goodie en ontdek hoe leuk het is om voor de camera te staan! 

Lees verder over onze werkwijze

Werkwijze voor en tijdens de portretshoot

Wii stellen je op je gemak waardoor je spontane foto’s krijgt.
Je hebt natuurlijk een mogelijkheid om een kledingwissel te houden en zelf je haar of make-up even aan te passen. Hierdoor kun je verschillende fotostijlen maken die te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden, zo haal je het meest uit jouw portretshoot.

Werkwijze na de portretshoot

Binnen enkele dagen ontvang je de eerste preview van alle foto’s in een persoonlijke online galerij. Daarin kun je zelf de foto’s uitkiezen die jullie graag willen hebben. Daarna worden de foto’s nog bewerkt en krijgen jullie de foto’s binnen 4 weken digitaal in groot formaat opgestuurd. Je kunt ze daarna af laten drukken, gebruiken op social media of er een mooi album van maken, precies zoals jij voor ogen hebt.

WhatsApp met ons
1
Hey 👋
Kunnen we je helpen?