Wie zijn wij nou eigenlijk?

Christa

Mijn  naam is Christa, mama van een lief boefje en samenwonend met de liefste man. Met veel plezier sta ik twee dagen in de week voor de klas. In het lesgeven kan ik veel creativiteit en energie kwijt, maar toch was er iets dat bleef kriebelen.
Fotografie heeft mij altijd gefascineerd. Mooie en waardevolle momenten vastleggen in een blijvend beeld. Het bekijken van foto’s maakt een terugblik in het verleden levendig. Het haalt mooie herinneringen weer terug. Dat is wat het maken van foto’s voor mensen zo mooi maakt.


En wat maakt dit plaatje voor mij compleet? Dat ik dit samen mag doen met mijn beste vriendin! Samen, vol met enthousiasme en creativiteit en een legioen aan ideeën zetten wij ons voor 100% in voor de mooiste foto’s. 

Samantha

Mijn naam is Samantha en ik ben mama van twee liefste kinderen en getrouwd met een wereldvent! Ik heb veel hobby’s en ben eigenlijk altijd wel met iets bezig, zoals creatief aan de slag met de cameo, knutselen, fotografiecursussen volgen om te blijven ontwikkelen maar natuurlijk ook het shooten! In het dagelijks leven sta ik voor de klas in het basisonderwijs, wat een gezellige en drukke baan is.
Ondanks de drukte en gezelligheid in het onderwijs miste ik nog wat… en dat was de fotografie. Dat heeft mij altijd aangetrokken en nu was de kans er om samen met mijn  vriendinnetje een bedrijf op te starten. Ik bedoel, wie wil dat nou niet? Het is zo fijn en gezellig om juist met haar dit op te bouwen, om de gezelligheid te ervaren tijdens de shoots, de gekkigheid en het enthousiasme. Wij zijn daar echt een team in en dat maakt het heel leuk! 

De bloemen die jullie terugzien in de tarieven en op de andere pagina’s zijn de geboortebloemen van onze kinderen. Voor ons een hele mooie betekenis!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je vragen of interesse? Mail, bel of stuur ons vooral een berichtje! 

WhatsApp met ons
1
Hey 👋
Kunnen we je helpen?