Liefdevolle newbornshoot in Den Haag en omstreken boek je bij ons

We kijken qua tijd goed naar hoe jouw kindje het doet, daar passen wij ons op aan
Vertrouwd bij jullie thuis
We kijken qua tijd goed naar hoe jouw kindje het doet, daar passen wij ons op aan
Vertrouwd bij jullie thuis

Hoera, jouw kleintje is (bijna) geboren! Ben je op zoek naar een newborn-fotograaf die goed kijkt naar wat jij en je kindje nodig hebben en daarbij met alle liefde de mooiste foto’s maakt van jouw pasgeborene? Dan ben je bij Studio Say Goodie aan het goede adres. Wij leggen alle kleine details vast van jouw/jullie nieuwe gezinslid, zoals het piepkleine neusje en de schattige mini teentjes. Zo kun je er over een paar jaar nog steeds van genieten, ook al huppelen ze dan rond in het huis. Met een newbornfotosessie leg je al deze mooie momenten nog even vast voordat ze groot zijn.

Wij kijken goed naar wat jullie nodig hebben en jullie wensen zijn. We zijn daar dan ook hartstikke flexibel in. We werken daarom ook niet met een vaste tijdsplanning en nemen alle tijd voor jullie kersverse gezin. Zo is er tijd voor een voeding tussendoor, luier verschonen en uiteraard nog even extra knuffelen. Alles wat jouw kleintje nodig heeft. De fotoshoot is relaxt en ongedwongen. Als je kleintje huilt, maak je geen zorgen. Laat het los, het komt echt goed en wij denken met jullie mee.  Uiteraard mogen de kersverse ouder(s) en eventueel andere gezinsleden ook mee op de foto.

We komen met alle liefde naar jullie toe zodat je lekker thuis in je eigen omgeving kunt blijven en alles bij de hand hebt voor je kleintje. Maar je kunt ook naar de studio komen als jullie dat liever hebben. Heb je specifieke wensen, laat dat dan vooral weten, wij staan overal voor open. 

Wij hopen jullie gauw te zien! 

Lees verder over onze werkwijze

Werkwijze voor of tijdens de newbornshoot

Wij werken tijdens de newbornshoot niet met een maximale tijd. We kijken goed naar wat jullie nodig hebben en hoe de fotoshoot gaat. Ook is een mogelijkheid om de dag te verschuiven ook een optie als jouw kleintje het even niet naar zijn zin heeft vanwege krampjes of iets dergelijks.
Het mooiste is om de foto’s van jullie baby binnen 4 weken na de geboorte te maken, dan is je kindje nog lekker klein en slaapt het nog veel. Liever wat later, dat is natuurlijk ook geen probleem. Een kledingwissel is zeker mogelijk. Leuk voor een andere sfeer en altijd handig als er net gespuugd is 😉

Werkwijze na de newbornshoot

Binnen enkele dagen ontvang je de eerste preview van alle foto’s in een persoonlijke online galerij. Daarin kun je zelf de foto’s uitkiezen die jullie graag willen hebben. Daarna worden de foto’s nog bewerkt en krijgen jullie de foto’s binnen 4 weken digitaal in groot formaat opgestuurd. Je kunt ze daarna gebruiken om af te drukken, te delen op social media etc.

WhatsApp met ons
1
Hey 👋
Kunnen we je helpen?