Houd je van verrassingen en variatie? Dan zijn onze themadagen iets voor jou!

Houd je van verrassingen en variatie? Dan zijn onze themadagen iets voor jou! Wij toveren onze studio om met een leuk thema dat past bij de tijd van het jaar. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere een gezellige Kerst-, Halloween-, Moederdag- of Vaderdag-shoot. Elke keer weer anders. Voor slechts €15 euro krijg je een minishoot met 2 digitale foto’s. Wil je meer foto’s? Dat kan! Je kunt ze bijbestellen voor €6.50 per stuk. Wij gebruiken onze creativiteit om de decors te bedenken, zodat je een unieke fotoachtergrond hebt. En dat voor deze lage prijs! Schrijf je snel in voor onze themadagen in de kalender en laat je verrassen door onze creativiteit!

Lees verder over onze werkwijze

Werkwijze voor of tijdens de shoot

We nemen ongeveer 15 minuten de tijd voor jou en de personen die met je mee zijn. Je krijgt, na je inschrijving een mail met alle bijzonderheden zoals de locatie en eventuele kledingtips.  We zorgen er natuurlijk voor dat je de leukste foto’s krijgt. Je mag zelf wat accessoires meenemen die je vindt passen bij het thema.

Werkwijze na de shoot

Binnen enkele dagen ontvang je de eerste preview van alle foto’s in een persoonlijke online galerij. Daarin kun je zelf de foto’s uitkiezen die jullie graag willen hebben. Daarna worden de foto’s nog bewerkt en krijgen jullie de foto’s binnen 4 weken digitaal in groot formaat opgestuurd. Je kunt ze daarna gebruiken om af te drukken, te delen op social media etc. 

Boek jouw themashoot

Boek hier jouw themashoot, klik op “meer informatie” bij een shoot naar keuze. Hier lees je meer informatie over de shoot. Helemaal onderin de pop-up kun je op de knop “boeken” klikken en een tijdslot kiezen.

Na het boeken ontvang je een email met een boekingsbevestiging, heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

WhatsApp met ons
1
Hey 👋
Kunnen we je helpen?